Kosten hondenverzekering

Wil je de exacte kosten hondenverzekering weten? Of wil je juist veel op je kosten hondenverzekering besparen? Dan ben je als het goed is op zoek naar een goedkope hondenverzekering, maar het is goed om te weten dat dit voor elke hond anders is.

Het grote verschil ligt namelijk in de wensen en behoeften van de hond. Elke hond heeft namelijk andere zorg nodig en elk baasje vindt weer andere dingen belangrijk. Zo wil je jouw hond alle liefde en de beste zorg geven en door een hondenverzekering af te sluiten, kun je veel financiële risico’s afdekken.

Op de website van Tinki.nl kun je de meest goedkope en passende hondenverzekeringen vinden voor jou en je favoriete viervoeter. De meest voordelige verzekering kan al vanaf 5 euro per maand afgesloten worden. Het goedkoopst is om direct bij de geboorte van een pup een hondenverzekering af te sluiten.

Waar moet je opletten?

Een goedkope hondenverzekering is natuurlijk erg aantrekkelijk, maar dat betekent niet dat het altijd even geschikt is voor elke hond. De maandelijkse premie natuurlijk is het eerst wat opvalt, maar het is ook belangrijk om naar de volgende zaken te kijken;

  • Wat is de hoogte van het eigen risico?
  • Wat is de maximale vergoeding/uitkering?
  • Wat dekt de verzekering precies?

Vooral het eigen risico is een puntje van aandacht. Bij de ene aanbieder is dit een percentage, bij de andere en vast bedrag. Bij verzekeringen met een lage premie zit vaak een hoog eigen risico en andersom. Let hier dus goed op!