Lasergamen blijft zich ontwikkelen

Alhoewel lasergamen al lang geen nieuw verschijnsel meer is, blijft deze activiteit groeien en zijn er volop vernieuwingen. Wat uiteraard overeind blijft is dat het spelen van een lasergame een leuke, spannende en populaire vrijetijdsbesteding is. Uitermate geschikt voor groepen en gezelschappen. Denk dan bijvoorbeeld aan vrijgezellenfeestjes, bedrijfuitjes en kinderpartijen. Het is zowel mogelijk om overdag als in de avonduren te spelen, eventueel gecombineerd met een hapje en een drankje.

Spelen op een binnenlocatie

Het spel word over het algemeen gespeeld op een binnenlocatie zoals bijvoorbeeld een lege, verbouwde fabriekshal. Door licht- geluid en rookeffecten wordt er een extra spannende omgeving gecreƫerd. Het doel van het spel: Iedere deelnemer, voorzien van een lasergun en laservest, moet zoveel mogelijk punten zien te verzamelen door anderen te raken. Daarbij is het natuurlijk zaak om zelf zo min mogelijk geraakt te worden.

Spannende buitenlocaties

Inmiddels zijn er steeds meer lasergame aanbieders die je ook de mogelijkheid geven om dit spannende spel in de openlucht te spelen in een bosachtige omgeving. Het leuke van lasergamen op een buitenlocatie is dat je je achter natuurlijk obstakels kunt verstoppen. Sluipen en kruipen over de bosgrond geeft het spel een extra, levensechte, dimensie.

In het midden van het land, omgeving Utrecht, zijn er verschillende mogelijkheden om buiten, outdoors dus, te lasergamen. Zo biedt Gotcha de mogelijkheid om dit spannende spel op verschillende buitenlocaties te spelen. Het gaan dan overigens niet alleen om de omgeving van lasergamen Utrecht; er zijn locaties door het hele land te vinden.