Leiden coaching

Wat is coaching

Eigenlijk is het doel van coaching simpel, namelijk: helpen bij het oplossen van problemen. Dit kunnen problemen zijn op je werk, tijdens je studie maar ook in je privéleven. Soms loop je nu eenmaal vast als je zelf probeert problemen op te lossen. Tevergeefs probeer je inzicht(en) te krijgen. Praten met vrienden of familieleden helpt niet afdoende. Je blijft piekeren. Niet verwonderlijk, het is immers moeilijk om objectief naar jezelf te kijken. Het gevolg hiervan is dat je je problemen voor je uit blijft schuiven en je geen oplossingen zult vinden.

Een coach stelt de juiste vragen

Wat kan coaching voor je betekenen? Als eerste is het belangrijk dat je een beter gevoel over jezelf krijgt. Meer plezier in je leven en in je werk. Ook is het belangrijk om je relaties met anderen te verbeteren en als laatste: streef er naar om stress los laten. Een professionele coach zal samen met jou proberen oplossingen te vinden.

Waar vind je een goede coach

Coaching werkt zo goed omdat het praktisch en resultaatgericht is. Een goede coach stelt de juiste vragen, geeft suggesties en komt samen met jou tot de essentie van het probleem. Uiteindelijk zal de oplossing zich dan aandienen. Ben je op zoek naar een coach, let er dan op dat je een coach treft die echt samen met jou aan de slag wil gaan. In Leiden coaching biedt Thijs Kreukels zich aan als een coach die zich met hart en ziel in jouw problematiek verdiept en er alles aan doet om samen met jou tot een oplossing te komen.