Trouwen op Ibiza

Trouwen op Ibiza? Zou je graag voor de wet in Nederland willen trouwen en op Ibiza met familie en vrienden? Dan is het zeker de moeite waard om mijn artikel goed door te lezen.

Ibiza is met haar witte stranden en wuivende palmbomen de perfecte locatie voor een intieme en romantische bruiloft. Op dit moment is Ibiza over de hele wereld een zeer populaire locatie om te trouwen.De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Ibiza kunt houden samen met je familie en vrienden.

Zijn er dingen waar je rekening mee moet houden?

De wedding assistants van Wedding International kunnen in principe alles voor je regelen. Echter zul je natuurlijk ook met een aantal dingen rekeningen meoten houden.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen erbij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelte van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.