Kattenverzekering

Elke katteneigenaar sluit een kattenverzekering af voor verschillende redenen. En alleen al daarom kan het erg verstandig zijn om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken.

Zoals je misschien al weet is het mogelijk om zelfs bij partijen zoals de Hema een kattenverzekering af te sluiten, maar dit kan in sommige gevallen helemaal niet aantrekkelijk zijn om bij deze partij een kattenverzekering af te sluiten.

Er zijn uiteraard veel meer andere partijen die juist een stuk goedkoper zijn of juist andere factoren beter dekken. Wat je als eigenaar uiteindelijk wilt is de beste kattenverzekering met de beste dekking voor de beste prijs.

Wat houdt een kattenverzekering precies in?

Je kunt een kattenverzekering eigenlijk wel vergelijken met een reguliere ziektenkostenverzekering voor katten. Deze verzekering dekt dus de medische kosten die gemaakt worden zoals medicijnen maar ook de kosten voor een operatie.

Er zijn op dit moment 3 grotere aanbieders van kwalitatieve kattenverzekeringen. Net als bij reguliere ziektekostenverzekeringen bestaan de meeste pakketten uit een aantal componenten zoals de basispremie, aanvullende premies en is er meestal sprake van eigen risico.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *